Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, закъсах го с изпускателната система на колата - задръстиха се катализаторите, които са част от изпускателните колектори.
    Автомобилът е този от подписа - 166 3.0 CF3, 2002г.

Оказва се, че имам няколко опции:
    1. Намиране на колектори от 3.0/2.5 CF2 двигател - мисията невъзможна, вече от доста време търся без успех.
    2. Намиране на CF3 колектори и стискане на палци да са ОК - намерил съм едни, но предпочитам първия вариант или други опции и засега изчаквам.
    3. Колектори по поръчка - много хубав вариант, само че цената хич не е приятна, пък и колата не е гласена за бегачка, а е семейния кораб.

До точка 4. не съм стигнал, надявам се някокой от вас да даде акъл за други варианти.

Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Колеги, закъсах го с изпускателната система на колата - задръстиха се катализаторите, които са част от изпускателните колектори.
      Автомобилът е този от подписа - 166 3.0 CF3, 2002г.

Оказва се, че имам няколко опции:
      1. Намиране на колектори от 3.0/2.5 CF2 двигател - мисията невъзможна, вече от доста време търся без успех.
      2. Намиране на CF3 колектори и стискане на палци да са ОК - намерил съм едни, но предпочитам първия вариант или други опции и засега изчаквам.
      3. Колектори по поръчка - много хубав вариант, само че цената хич не е приятна, пък и колата не е гласена за бегачка, а е семейния кораб.

До точка 4. не съм стигнал, надявам се някокой от вас да даде акъл за други варианти.

Благодаря предварително!
      Не стават ли от 3.0 CF2 ,че търсиш от 2.5 ?

---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:10 ----------

Извинявай.Не видях ,че е писано и 3.0 СФ2.Утре вечерта мога а ти дам отговор дали мога да ти намеря от 3.0 и на каква цена.
      До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6

Comment

• Първоначално публикувано от plamenp59 Покажи съобщение
        Не стават ли от 3.0 CF2 ,че търсиш от 2.5 ?
        Стават, нали съм написал и двата - 3.0/2.5.
        Но и в двата случая са бели лястовици - просто няма.

А, редактирал си, няма проблем, няма нужда от извинения.

Ще съм ти ужасно благодарен, ако ми осигуриш от 3.0.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Колеги, тази сутрин забелязах нещо странно. Индикаторът на таблото за ляв мигач не свети ярко както този за десен. Когато е на аварийни и двата индикатора са бледи. Погледнах мигачите отвън работят без проблеми. Включих и другите светлини да видя някъде дали не губи маса нещо няма всичко си бачка без да премигват в такт с мигачите. Що за дивотия..!?
          Алфа...всичко друго е компромис!
          http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
          Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
          Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Зеленото модулче зад ICS - а. Виж да не се е наквасило и му позачисти връзките.

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...76&postcount=1
            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:00.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Това до управлението на централното ли беше?

Comment

• Да.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Може да е станало нещо защото вчера на едно кръстовище ми замириса за малко на изолация но не обърнах внимание тогава ли избледня индикатора. А не знам и от мене ли беше...

Comment

• Ако има проблем със зеления модул, замостването, както е посочено на снимката решава проблема. Недостатъкът от тази манипулация е, че след нея няма да свети (мига) бутонът за аварийните.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Колеги преди малко педала на съединитела падна долу и там си остана, не иска да включи на скорост. Къде е проблема, дали е горна помпа или друго. Досега не съм имал подобни проблеми. Моля помагайте
                      Alfa 166jtd,1999

Comment

• Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                        Колеги преди малко педала на съединитела падна долу и там си остана, не иска да включи на скорост. Къде е проблема, дали е горна помпа или друго. Досега не съм имал подобни проблеми. Моля помагайте
                        Някоя от двете помпи. По скоро на педала виж за течове и ниво на течността
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Сега ходих да гледам, педала се е откачил от лостчето на помпата, какво да правя
                          Alfa 166jtd,1999

Comment

Сега ходих да гледам, педала се е откачил от лостчето на помпата, какво да правя
                            Закачи го. Май имаше тампон. Виж имам една тема с разглобени помпи.
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=87437

Comment

• Тампона се е скъсал, дали се продават само такова тампонче
                              Alfa 166jtd,1999

Comment

Тампона се е скъсал, дали се продават само такова тампонче
                                Имаше писано, колеги го правят с парче маркуч и две шайби отстрани. Не съм виждал да продават

Comment

Working...
                                X